Nová dívka - Silva, Daniel, 1960- (HarperCollins Polska, 2019)
Napínavý špionážní thriller oblíbeného amerického autora o únosu, který může změnit rovnováhu sil na Blízkém a Středním Východě. Gabriel Allon zasvětil celý život boji s terorismem, jeho působení ve funkci šéfa izraelských tajných služeb znamenalo konec snah mnoha zločinců. Nyní se kvůli možnému zajištění většího klidu na Blízkém a Středním Východě rozhodne spojit síly s jedním ze svých protivníků. O pomoc ho požádá saúdskoarabský korunní princ Chálid bin Mohamed, jehož dceru někdo unesl z elitní švýcarské školy. Přestože měla být její totožnost přísně střežena, někomu se podařilo odhalit její skutečný původ, a hodlá ji zneužít pro své cíle. Podaří se jim ji najít včas?