Zapomenuté příběhy. - Kechlibar, Marian, 1978- (Otevřeno, 2019)
Výklady málo známých událostí a dalších zajímavostí světových dějin. Knížka se věnuje historii neandrtálců, anglickým dějinám v čase raného středověku, hledání vhodných léků proti kurdějím, průběhu irského hladomoru, počátkům pěstování brambor, válkám Britů s jihoafrickými domorodci v 2. polovině 19. století nebo operacím druhé světové války v letech 1939-1940