Zahrada v měsíčním svitu - Bomann, Corina, 1974- (Euromedia Group, 2019)
V dalším ze svých románů mísí německá autorka romantiku, exotiku a odhalování dávných tajemství. Tentokrát vše začíná nečekaným dědictvím vzácných houslí. Když antikvářka Lilly dostane darem staré housle, které jí údajně patří, je velice zmatená. Neumí si vysvětlit, proč právě ona má zdědit - jak se záhy ukáže - velice slavný nástroj. Cítí však, že ty housle změní její život, když se pokusí záhadu vypátrat. Vydá se po stopách odkazu úchvatné houslistky, které nástroj kdysi patřil. A brzy odhalí tajemství, které nejen její minulost ukáže v úplně jiném světle. Nakladatelská anotace