Terezka chce pejska : čtení po slabikách - Krzyżanek, Joanna (Junior, 2019)
Knížka s krátkými příběhy a barevně rozlišenými slabikami je vhodná pro začínající čtenáře nebo pro děti, které se čtením mají potíže.