Pohádkový svět příběhů a bajek - Ruiz Ibáńez, Celia, 1955- (SUN, s.r.o, 2015)
Pohádkový skřítek vypráví dětem na dobrou noc bajky, pohádky a příběhy pejska Ťapky, který se dostane do různých pohádkových prostředí a zažije nejedno dobrodružství. Čtení s většími písmeny pro školáky