Papírová labuť - Attar, Leylah (MOBA, 2017)
Fanatická a důsledná cesta za pomstou zavede hlavního hrdinu k životním okamžikům, které si nepřál a ani si nedokázal představit. Temná vzrušující romance pracuje s příběhem jako s důmyslnou skládankou origami, aby vykreslila příběh vášnivé osudové lásky, ale také zrady, ztráty i vykoupení. Román se nevyhýbá sexuálním scénám, násilí ani vulgaritě a nabízí čtivý strhující příběh plný emocí. Čtyřiadvacetiletá rozmazlená Sky je unesena a mučena svým únoscem na luxusní jachtě, aniž by tušila proč. Nečitelný Damián prožil dětství s milovanou MaMaLou, aby vzápětí o vše přišel a byl nucený pracovat pro zločinecký kartel