Kůstek 7.. - Smith, Jeff, 1960- (Světové komiksy česky, 2014)
Obležená Atheia čeká na to, až dá Šípka v čele obřích vojsk rozkaz k útoku houfům krysáků a dalším spojencům. Zdá se, že její vítězství řízené temnými silami z dračího dávnověku je na dosah, neboť obránci jsou rozhádaní, babičku Ben asi nikdo nerespektuje a Trnka s Kůstky sedí ve vězení. Do toho všeho se kolem města tvoří téměř neprodyšné přízračné kruhy. Jedinou nadějí je tajemná Koruna z rohů, o které se mluví ve snech, ale kdo a kde ji má najít?