Hračkář - Mayne, Andrew, 1973- (Euromedia Group, 2019)
Geniální analytik zločinců, profesor Theo Cray, pátrá po oživlé městské legendě - Hračkáři, který láká opuštěné děti do svého auta a pak je zabíjí. Svérázného profesora Thea Craye, jenž se stal slavným díky dopadení sériového vraha vydávajícího se za šelmu, navštíví otec zmizelého, zřejmě uneseného chlapce. Theo je poslední šancí, protože úřady a policie nejeví o případ z chudinské čtvrti velký zájem. K tajemnému únosci vedou jen dětské kresby a legenda o Hračkáři, nebezpečném sběrateli dětí. Theo se spoléhá na svoje analytické schopnosti, forenzní techniky, nejnovější poznatky o DNA, ale také na svůj instinkt