Kunhuta Přemyslovna : vynucený sňatek českého a polského království : román - Whitton, Hana, 1950- (Klokan (Alpress), 2014)
Historický román, jehož jádro tvoří životní příběh Kunhuty Přemyslovny, prvorozené dcery českého krále Přemysla Otakara II