Bohemian rhapsody : pohled do zákulisí : oficiální kniha k filmu - May, Brian, 1947-; Taylor, Roger, 1949-; Kozák, Jan, 1970- (Populárně naučná (Jota), 2019)
Kniha dokumentuje fantastickou cestu Freddieho Mercuryho a skupiny Queen, jak byli zachyceni ve filmu. Obsahuje stovky jevištních i zákulisních fotografií členů kapely a jejich doprovodu: Freddieho Mercuryho, Briana Maye, Rogera Taylora, Johna Deacona, Jima Beache, Paula Prentera, Mary Austinové, Johna Reida a dalších. Tyto legendární postavy jsou na stránkách knihy představeny s detailností velkého filmového plátna