Rivalové - Smith, Christopher, 1966- (Klokan (Alpress), 2013)
Louis Ryan, šéf obchodní společnosti Manhattan Enterprises, po jednatřiceti letech, které uplynuly od smrti milované manželky, konečně začíná realizovat plán nelítostné pomsty. S pomocí nájemného zabijáka chce zlikvidovat magnáta George Redmana, bývalého spolužáka z Harvardu a obchodního partnera a jejího údajného vraha, a přivést ke krachu konsorcium Redman International, jedno z největších na světě. Do komplotu zapojí i svého syna Michaela Archera, úspěšného hollywoodského herce a spisovatele, který s ním před šestnácti lety přerušil veškeré styky. Donutí jej ke spolupráci, když mu slíbí, že vyřeší jeho finanční problémy. Důležitou roli sehraje i syn bosse newyorské mafie. Terčem vražedné msty se stanou i Redmanovy dcery a jeho nejbližší spolupracovníci. Ve světě násilí a krutosti si nikdo z nich nemůže být jist životem