Hvězdný prach : romance v říši kouzel - Gaiman, Neil, 1960- (Crew, 2018)
Fantasy román odehrávající se ve viktoriánské Anglii líčí vesnici Zeď - hranici mezi snem a realitou. Mladý Tristran, syn místního vesničana a krásné elfky, se zamiluje. Viktorie mu slíbí přízeň, pokud jí přinese hvězdu, kterou spolu viděli padat. Tristran překročí kamennou hradbu a ocitá se v Elfii, zemi, kde je možné úplně vše. Brzy zjistí, že hvězda má podobu půvabné dívky a že dopravit ji za Zeď nebude vůbec snadné. O nebeský klenot totiž usilují i jiní: královna čarodějnice chce tak získat mládí a krásu, pro sedm mladých lordů je zase klíčem ke království. Pro Tristrana tak začíná zápas s bytostmi, které se mění v čase i prostoru