Ohněm a hlubokou vodou - Grebe, Camilla, 1968- (Severský krimiromán, 2018)
Pátý švédský krimiromán s psycholožkou Siri Bergmanovou se dotýká problematiky dětí v pěstounské péči. Psycholožka Siri Bergmanová se zapojí do hledání unesených dětí. Sourozenci, devítiletá Nova-Li a její šestiletý bratr Liam, se ztratili ze svých pěstounských rodin, kam byli umístěni z důvodu týrání svojí biologickou matkou. Kdosi je odvedl a nyní dává fotografie, na kterých jsou děti zachycené jako šťastná rodina, na internet