Spirit animals : soumrak strážců. - Auxier, Jonathan (Fragment, 2018)
Čtvrtý díl druhé řady Spirit Animals: Soumrak strážců. Dorazil k Erdasu dlouho předtím, než se objevili lidé. Zvrácený, trpělivý a hladový spal pod povrchem světa. Nyní se Žerf probouzí. Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan se ho statečně snaží zastavit. S podporou nových nečekaných spojenců mají velkou šanci svůj domov zachránit. Musí však najít způsob jak spustit prastarou past, která má moc válku nadobro ukončit. Mají však jen jediný pokus. Pokud zklamou, vše bude pohlceno