Velký návrat - Johnson, Varian, 1977- (Spirit animals. Soumrak strážců, 2018)
Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan se dál snaží zastavit prastaré zlo, ale dochází jim čas. Protože temnota si podrobuje jejich spojence, mohou se v nastalém chaosu spoléhat na jediné: na své zvířecí společníky. Jenže nepřítel, kterému přátelé čelí, má moc ovládat druhé a krást spirituální zvířata jejich právoplatným partnerům. Vydrží jejich spirituální pouta silná, nebo bude některý z nich ztracen? Bude to Brigan, Uraza, Dží nebo Essix? Nakladatelská anotace