Atlas odlehlých ostrovů : padesát ostrovů, které jsem nikdy nenavštívila a nikdy nenavštívím - Schalansky, Judith, 1980- (65. pole, 2011)
Cestopisné putování po odlehlých, vzdálených místech, padesáti ostrovech, doplňuje tajemná historie a dokonalé ilustrace map