Nejpomalejší kniha na světě - Sayre, April Pulley, 1966- (CPress, 2018)
Nejpomalejší kniha na světě je napěchovaná překvapivými fakty o všem, co lze nazývat pomalým - od pomalých zvířat, přes robotické šneky až po pomalou televizi. Ale pozor! Když se ponoříte do vod pomalého uvažování a potutelných vtípků, může se vám stát, že sami hodně zpomalíte... a zároveň si uvědomíte, že svět skýtá mnohem víc tajemství a záhad, než jste si kdy dokázali představit. Nakladatelská anotace