Replika. - Oliver, Lauren, 1982- (CooBoo, 2018)
Tajuplný sci-fi román odhaluje životní cesty hrdinek, jejichž osudy se překvapivě zrcadlí. Nápaditě je ve formě zrcadlení pojatá i vazba knihy. Román je úvodním dílem YA sci-fi řady Replika