Pohádky o sněžných vílách - Machon, Corinne (Junior, 2016)
V této knížce se dočtete nejen o sněžných vílách, ale i o přírodě a zvířátkách v zimě, o přátelství, které zahřeje srdce, a také o veselých oslavách v královstvích víl. Nakladatelská anotace. Kráceno