Lakomec - Moliere, 1622-1673 (D (Artur), 2016)
Slavná Molierova komedie v překladu Vladimíra Mikeše vychází jako 47. svazek edice D v nakladatelství Artur. Text hry je doplněn životopisnou poznámkou o autorovi, soupisem jeho díla a krátkou studií o hře nazvanou Harpagon - lakomec a lichvář