Tisíc polibků - Cole, Tillie (Yoli, 2017)
Když se pětiletý Rune přistěhoval z Norska do Spojených států, byl nešťastný, nechtěl tam žít. Ale pak potkal Poppy, stejně starou dívku odvedle, a jeho život se navždy změnil. Kamarádství pomalu přerostlo v lásku, ale o deset let později se Rune musí stěhovat zpět do rodné země. Přestože si s Poppy slíbili věrnost, přestala krátce po jeho odjezdu zvedat telefony a reagovat na jeho dopisy. Rune to nechápe a velmi ho to raní. Když se vrací po dvou letech zpátky do Ameriky, netuší, že ho čeká bolest ještě větší, než prožil kvůli domnělé zradě doposud