H. Ch. Andersen junior. - Capezzone, Thierry, 1963- (Bambook, 2015)
Před dvěma sty lety byl H. Ch. Andersen obyčejný malý kluk, dokud nedostal od svého dědečka kouzelný klobouk. Díky jeho moci se potkal s nejpodivuhodnějšími a nejúžasnějšími pohádkovými bytostmi jako ošklivým káčátkem, malou mořskou vílou a mnoha dalšími. V tomto komiksovém sešitu se Hans Christian Andersen Junior chce stát divadelním hercem. S trochou štěstí získá malou roli, ale všechno se bohužel vyvine jinak. V novém dobrodružném příběhu se setkáme s Jeanem Laplumem, Primadonou, Heinzem, rodiči H. Ch. Andersena a dalšími zajímavými postavami. Nakladatelská anotace. Kráceno