Norbyho další tajemství - Asimov, Janet, 1926- (Stanislav Juhaňák - Triton, 2017)
Další příběhy podivné dvojky - vyčouhlého teenegera Jeffa a soudkovitého robota Norbyho. Tentokrát musí společně prchat před vědci, kteří chtějí Norbyho zkoumat. Určeno starším dětem