Muž, který miloval Yngveho - Renberg, Tore, 1972- (Současná evropská próza, 2013)
Rok 1990. Rok, v němž se svět zdánlivě zastavil, aby mohl začít znovu... Podobně jeden zcela nenápadný moment tehdy zastavil i sedmnáctiletého norského mladíka Jarleho Kleppa a obrátil jeho svět a život naruby