Alea, dívka moře. - Stewner, Tanya, 1974- (Fragment, 2016)
Alea už konečně ví, proč se celý život cítila tak jiná. Narodila se v moři, stejně jako její matka, jejíž záhadné zmizení ji stále trápí. Nevyřešených otázek je však víc. Proč je podmořský svět jako bez života? A žije na zemi víc lidí, jako je ona? Také Lennox nepřestává přemýšlet nad tím, zda i on pochází z moře. Společně s ostatními kamarády z Alfa cru vyráží k tajemnému jezeru Loch Ness. Najdou tam odpovědi, nebo je čeká zklamání? Nakladatelská anotace