Můj první šicí stroj : průvodce pro začátečníky krok za krokem - Bull, Jane, 1957- (Mladá fronta, 2015)
Praktické rady pro šití na stroji, plus pár zajímavých projektů pro začínající švadlenky. Příručka pro malé šikuly