Filín Fidla a strašidla - Bass, Guy (Slovart ve spolupráci s nakl. Brio, 2013)
Filín Fidla se bojí naprosto všeho (např. neviditelných žraloků ve vaně, že uvízne ve výtahu s hladovým jaguárem apod.), a to i věcí, které nejsou ani trochu děsivé. Kromě třech strašidel ovšem, která bydlí v jeho pokoji a se kterými se kamarádí. Do sousedství se přistěhuje rodina Mazánkových s dcerou Magdou. Filín si okamžitě myslí, že se ve skutečnosti jedná o nebezpečnou "zombemzačku", čili o masožravou emzáckou zombii z hrůzy zevnější, převlečenou za obyčejnou holčičku. Je potřeba ji ihned zneškodnit, jinak mu hrozí zombifikace a celý svět upadne do bezduchého masožravého otroctví. A nebude to lehký úkol