Nezapomeň na zlé časy : dramatické zážitky vojáka wehrmachtu - Koschorrek, Günter K., 1923- (Beletrie (Jota), 2011)
Čtenáři se dostává do rukou deník obyčejného vojáka wehrmachtu, který narukoval na podzim 1942 do armády a byl nasazen na východní frontě. Popisuje své zážitky z bojů, ale také každodenní život vojáků