Robinson Crusoe. - Březinová, Ivona, 1964- (Fragment, 2016)
Knižní podoba animovaného filmu, který se volně inspiroval oblíbeným příběhem o trosečníku Robinsonovi. V obrázkové knížce pro mladší čtenáře se setkáme s námořníkem Robinsonem a jeho zvířecími kamarády