Bůh v troskách - Atkinson, Kate, 1951- (Argo, 2016)
Další z ceněných autorčiných románů zpracovávajících turbulence 20. století v psychologicky propracovaném příběhu komplikované rodiny Teddyho, básníka, za války pilota RAF a pak manžela, otce i starce, jako modelu lidských snů, bolestí a selhání