Příběhy na dobrou noc 4 - Komanec, Miloš, 1978- (Tomáš a jeho přátelé, 2013)
Další příběhy o mašince Tomášovi a jeho kamarádech z nádraží. Krátký text doprovázejí celostránkové ilustrace. Určeno předškolním dětem