Ostrov pokladů = Treasure island : dvojjazyčné čtení česko-anglické - Owen, Steve (Sun, 2015)
Zkrácený a převyprávěný příběh o dobrodružné honbě za pokladem kapitána Flinta. Dvojjazyčné vydání v bohatě ilustrované knížce pro mladší děti mírně až středně pokročilé v angličtině