Pohádky k neuvěření - Jones, Terry (Knižní klub, 2014)
Dvacet jedna moderních pohádek vycházejících ze známých příběhů otočených doslova naruby. Setkáte se tak například s nečekanou podobou Sněhurky nebo lidožravým obrem