Pohádky přednosty Drahoráda. - Drozda, Robert (Junior, 2013)
V této knížce se dozvíte, kdy může kuchař jet na lokomotivě, nebo jak se přednosta pan Dlouhý odnaučil hrát karty. Najdete zde pohádky o mašince, která se nerada myla, o mašinkách, které se bály jezdit v noci, nebo jak to chodí v polepšovně pro lokomotivy. Myslíte, že děda Drahorád dokáže vymyslet pohádku o Pendolinu? To vám prozradit nemohu, ale jestli máte rádi příběhy s dobrým koncem, jste na správné adrese