Princezna z třešňového království - Zinnerová, Markéta (Albatros, 2014)
Děj tohoto pohádkového příběhu je velice jednoduchý - malá Pavlínka a pejsek se vydají hledat království, promlouvají s květinami a stromy, setkávají se s babičkou a vidí posléze její pohřeb. Tento krásně a citlivě napsaný příběh je doplněn ilustracemi Mariny Richterové