Krvavé moře : švédská detektivka - Edwardson, Ake (Severská krimi, 2010)
Další ze série švédských detektivních románů. Komisař Erik Winter vyšetřuje masakr tří lidí. Jediným svědkem je kupodivu malý chlapec, který Erikovi ale stále uniká