Zakázaná přitažlivost - Petrusová, Kateřina (Fragment, 2014)
Dobrodružně-milostný román s prvky thrilleru o nerovném vztahu krásné dcery coloradského senátora a jejího "osobního strážce", který se v minulosti zapletl s podsvětím a mafií