Krevní mafie - Konsalik, Heinz G. (Nakl. Svoboda, 1996)
Nový Konsalikův thriller si bere na mušku aktuální nebezpečí dnešní doby: rizika onemocnění zákeřnou chorobou AIDS v souvislosti s použitím infikované krve z krevních konzerv. Na osudech hlavního hrdiny Dietera Reissnera a jeho ženy a dcerky se jedna z"krevních" mafií takto podepsala a podobný osud možná čeká i novináře Rio Martina, který si Reissnerův případ vzal na starost.