Austrálie : [turistický průvodce] - Daly, Margo (Průvodce (Jota), 2010)
Cestovní příručka obsahuje praktické rady a údaje pro turisty, popisy míst, krajiny a pamětihodností i pojednání o historii a kultuře australského kontinentu