Lukrécie z Borgiů - Laurent, Cécil Saint (Bohemia, 1993)
Borgia, Lucrezia (šlechtična ital., 1480-1519) + život +f romány historické-g Řím - dějiny +t stol. 15., konec-stol. 16., poč. +f romány historick